Rabarber!

Nu så har vi satt mycket rabarber i blomlandet nära sommarstugan. Fått ta många plantor av Linda och Erik. Hoppas nu bara dom tar sig ordentligt!! 

Ligger i renbäddad säng och har nyss duschat. Är så där lagomt mör, trött och avslappnad så jag tror jag kommer somna invaggandes i kväll. 

I morgon ska jag jobba kväll men först ska jag hjälpa min vän på hennes restaurang. Dom har många extra gäster som ska äta lunch. Det är riktigt roligt fast jag diskar mest av tiden. Det går ju så fort. På någon minut så är det klart! En sån maskin skulle man ha hemma men inte så stor... 

Alfons har fått prova lite kläder i dag. Han har fått så mycket fint från London av Linda och Erik. Nu kommer han kunna ha dem då det är varmt dit dom ska! Är faktiskt jätte avis! Jag längtar så efter en sol semster. Hittade en billig resa med all-inclusive från Kiruna under 5000kr för 2 personer. Om vi hade haft tid hade vi beställt utan att blinka en gång! Haha Några bilder från Alfons i dag! Ledig dag i Lansjärv

Gick av nattpasset kl 08 i går och gick på Konsum där Tomas hämtade upp mig. Handlade lite mat till Lansjärv dit vi åkte sen. Hade en sån bra dag! Fick vara ute med Alfons på promenad efter lunchen och så klart somnade han i vagnen. Under tiden han sov passade jag på att tvätta Karolina och Hermans bil och jag hann vaxa den också innan Alfons vaknade. Sen gick vi in för mellanmål, lek och dammsugning. Till middag åt vi lax stekt på muurrikkan tillsammans med grönsaker som vi satte i pitabröd. Men att det var smarrigt. Till sås hade vi Keldas kalla sås - örtagård. Fantastisk gott var den också. Vid 18 tiden kom Karolina och Tomas in. Dom hade hållit på att sätta 2000 skogsplanter. Tusen tack till Karolina som gjode mitt arbete så jag kunde få vara med Alfons i stället! :) 

I dag vaknas det arbete i elva timmar. Detsamma i morgon. Sen har jag bara 3 dagars arbete till veckan som kommer och nästa helg fyller mamma 70 år så jag ska fixa lite kalas åt henne under lördagen. Det ska bli kul :) 
Nyklippt

Ligger i sängen för att sova. Har jobbat kväll och ska upp tidigt för att göra sista arbetspassen i morgon för denna vecka. Har fått håret klippt i kväll av en kille. Känner mig så nöjd och fin. 
I morgon ska jag och Tomas vara barnvakt åt Alfons. Tomas åker till töre för att ta med han upp till oss. Det ska bli så mysigt. Vi ska först äta middag hos svärmor och sen åker vi till Nybyn. Ska ta ner hans säng och ställa den bredvid min sida av sängen. Vi får hoppas han ska sova gott här med oss men det tror jag bestämt han kommer att göra. Måste bara säga till Karolina och Herman att han har med sig en bra vagn så vi kan gå ut på promenad och även bra kläder för att vara ute. Bättre för mycket med sig än för lite! Vädret kan ju verkligen skifta under denna tid på året. Nä nu måste jag försöka slappna av och sova. Godnatt! 


Nybyn i går kväll 
 
En liten prinsess vart född i förrgår. Längtar tills jag får träffa henne. Har redan sett så många fina söta presenter som vi ska köpa...