Spel

Matte har fått ett nytt spel av Karolina och Linda som vi nyss har spelat. Det var super kul men nu har jag huvudvärk. Hmmmm det här med att läsa....med eller utan glasögon..båda känns jobbigt! Dom andra har ätit blåbärskaka och jag sörplar på kaffe. 


Om en vecka....

Då hoppas jag att vi är pigga och glada. Vi ska ju på Europes konsert i Luleå på Kulturens Hus. Har laddat med låtar på youtube nu på morgonen. Sen har jag också hållt på att leta resor...vill bli frisk, åka till sol och bad i maj/juni ...
Här är det fint väder nu i dag. +5 grader och takdropp. Hoppas våren får vara så här solig hela tiden. Fast då finns det risk att skotern blir lite körd. Jag tror Tomas ska ta skotern till stugan nästa helg? Jag ska jobba....Men helgen efter det kanske vi kan åka dit? Om det inte är för kallt bara...och sen att vi får låna en kälke av någon för att transportera lite nödvändiga saker...Det ordnar sig säkert med det?! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=xs_m8L-Yen8&list=UUKo6TiARVPiWQCsJqQVvI1w
 
Bilden har jag hämtat från internet och den kan vara skyddad av upphovsrätten...
 
 

Mera film

Sovit som en kratta. Snoret har stockats och hostan har retat. I dag har det varit en lugn dag återigen med film tittande. Sett kärleks filmer och på svtplay såg jag På verandan med Jill. Det handlade om Christian Gidlund. Otroligt gripande. Se den!

Satte ut hundarna nyss. Kira är helt tokig just nu. Hon måste vara i höglöpet för hon bara ska jucka på Winna och om hon morrar då kommer hon till mig och gnäller och gnyr. Hon är kåt!! Än så länge har jag inte sett någon hanhund som varit på besök. Fina grannens Zorro sitter på snö karmen på dagarna och ser hitåt. Ojoj, måste vara jätte jobbigt för honom. 2 fina tjejer som bara väntar på han! Tur i alla fall att denna gång löper dom samtidigt. I bland har det ju hänt att det varit 6-9 v löp då dom avlöst varandra.

Kommer vara hemma från jobbet i morgon också. Förkylningen denna gång har gjort mig orkeslös...ja helt matt och som en disktrasa har jag känt mig. Få se om jag åker till läkaren? Kan ju också vara att jag börjar få ont av någon vitamin i kroppen då det snart är 4 mån sedan operationen. Äter alla vitaminer och har även köpt lite extra som priorin och omega3...Nå jag får se hur morgondagen blir...?!?

Må gott!