Boden!

Ganska nyligen hem kommen från Boden. Har varit till nordpoolen med Annika för att bada. Efter det har vi varit och shoppat lite överallt. Är så glad! Fick mig så fina muggar och en brödkavel av mamma. Själv så köpte jag mig en ny stekpanna! 

Alfons har vi fått träffa flera dagar nu. Alltså .... Fast han är sjuk, snorig och hostig så är han den mest underbara lilla kille. Tomas får vara glad att vara barnvakt åt han i kväll. Karolina och Herman ska ut på date! Det är nämligen deras 11-års dag i dag! <3 

Nu lite bilder....
Första klädesplagget jag sytt på typ 20 år! Haha.... Det blev till Alfons! 


Bakade mjukkakor i går! Den bästa <3

Har haft en bra arbetshelg den här gången. Haft fullt upp med allt möjligt. Hunnit till Luleå på lördag och söndag har vi städat och möblerat om. Flera av killarna har också engagerat sig på olika sätt. Såna arbets dagar får det gärna vara fler av! 

Ligger och viftar med tårna i sängen nu. Tomas har åkt i väg på arbete och jag och svärmor har hunnit dricka påtår och jag tretår av kaffe. I dag hade vi tänkt oss en sväng till Luleå. Först ut på Storheden och sen besöka Alfons! 
Längtar så enormt mycket att få träffa han. Till helgen kommer han till Överkalix. Då ska vi busa! I dag kanske vi inte hinner träffa han så länge?.. Det beror på hur svärmor mår efter shoppingen?..

Annars är det bra med mig ....

Nu några bilder på vacker ungen!!!!