Arlanda

Sitter och intar frukost nu. 07.10 lyfter planet mot Venedig :-)

Sovit gott här på Rest and Fly men vaknade före alarmet ringde! Jag är lite pirrig inför resan.... 

Här är bilder från i går då vi satt och surrade i korridoren. Rummet var lite för litet för att sitta inne. Det fanns typ bara en säng! Haha :-) 
Morgon kaffe inmundigas Mot Stockholm

Nå mår gott men är nervös inför resan nu. Sitter med Tomas på olearys och tar ett glas vin och Tomas tar en whiskey. 
Är glad att jag som hastigast fick se vårat barnbarn Alfons i dag. Han är det finaste jag sett! Var en sväng på lite affärer och jag kunde självklart inte låta bli att köpa några söta kläder till han. Det blev 5 nya överdelar till mig med. Såna som passar och inte är för stora. Provade för fullt käder för någon kväll sedan och upptäckte snabbt att en Luleå sväng inför Italien resan var ett nödvändigt ont! Fyndade faktiskt! Så jag är jätte nöjd! :-D 
Då vi kommer till Stockholm ska vi checka in på rest and fly och sova några timmar. I morgon 07.10 går planet till Marco Polo i Venedig. Tror ni vi längtar? 


Söndags jobb

Sista dagen och timmarna innan det bär i väg till Italien. Kommer vara lite svårt att koppla av kan jag tro? Mina tankar kommer nog att vara mycket på lilla gossen. Vi kommer få se en snabbis på han i morgon efter middag innan vi åker ner till Stockholm. Jag längtar jätte mycket! 
Det har varit en städ dag här och sen har vi grillat kebab på järnspett. Så fantastiskt gott var det. Till det blev det thatziki och sallad :-) 


En gammal bil som stått i Linda och Eriks garage. I dag kom ägarna och hämtade den... Fin bil, men jag har ingen aning vad modellen eller märket är?!?! 

Hur kan man vara så här söt? <3