Såååååååå

Nu är det några dagar sen jag la upp något. Är i stugan på svärmors gård och mår gott. Vi har Chiara, Alfons, Karolina i stora huset hos svärmor. Linda är inne i Bränna. Hon jobbar tidigt i morgon. I morgon kväll ska vi ha middag hemma hos Linda och Erik. Ann-Britt, Ove med student, Rami, Ingrid, Chiara Karolina, Linda, Tomas. Vi kommer ha så trevligt! Sen på fredag blir det ungefär detsamma men Mattias kommer också :-) 
Så nu kommer några bilder från veckan som varit...

Mår gott!! 
Hur svårt kan det vara?

Att få eld i kaminen och mig är ett kapitel för sig kan jag säga till er alla.... Kom nu till Nybyn för att höja tempen inne i stugan så det blir mer än 18 grader.... Det var vad det var då jag klev in genom dörren i kväll efter dagens arbetspass. Slut med tändvätska så här görs inga genvägar i kväll. Har redan hunnit förbruka 2 gamla NSD och nu har jag satt näver fulla kaminen där det fanns plats! Få se om jag kan sova här eller måste gå in till huset på vindan?! Hör ett sprakande så jag hoppas jag blir här i natt! Måste försöka få Tomas tipsa mig hur man tänder en eld och få det att brinna på första försöket nu! Det var detsamma i morse i stugan i Nedre Flåsjön. Kom på snabb visit dit i går kväll men i morse så fick jag prova flera gånger innan värmen och elden hann ta sig...

Haft en fin jobbar dag. Alltid full action att jobba med Mr W. Det gillar jag! Blir själv full av energi då jag ser att min medarbetare har det. Så i kväll är jag rätt så trött men på ett härligt sätt!  Med det säger jag nog God Natt och jag hoppas jag kan sova här i stugan ( det hörs i kaminen att jag kommer nog att göra det ) 

Mår gott! 


Bakade piroger med 2 killar i kväll på jobbet! 


Goda blev dom! Med köttfärsfyllning! 


Dom gröna tomaterna från växthuset. Nu ska det bli Chutney och inlagda gröna tomater av dem! 


Den vackraste jag vet! 


Två till som är vackra! Puss på er <3 

Vacker ungen...

Har jobbat natt och ska sen i väg till Kalix för att hälsa på svärmor. Hon ligger inlagd för att ändra sina mediciner. Hon hade höga njurvärden då hon var och tog prover i torsdags. 
Själv har jag börjat sjukgymnastik behandling för min nacke. Hoppas det blir bra fort som attans. Det är muskelfästet som jag har ont i och det resulterar i att jag har bl.a. Svårt att vrida på huvudet. 

Ha en fin helg! Det ska jag ha fast den går i arbetets tecken :-) 

Bilder på den finaste Alfons som är ute i det sköna höst vädret! 
Vilken lycka att han finns <3