Såååååå

Nu ska jag ge er en fin bild på 3 tjejer....Tyvärr ni som är intresserad...Alla är upptagna!

Billiga blöjor

Pratat med Tor i Norge. Han ska köpa med sig blöjor av märket Pampers då han kommer till Sverige i nästa vecka. Det är sjukt billigt där. Hur kan det komma sig? Görs dom i Norge kanske? Bra för Karolina och Herman att kunna spara lite pengar på det.. Så det blir säkert stående order att han får leverera blöjor då han kommer hit.. När han har plats också. 

Priserna är ju angivna i norska kronor...

Kira 2 år

I går fyllde Kira 2 år. Fick ett sms från agria som önskade oss en trevlig dag tillsammans med henne. Tyvärr blev det ingen lång promenad. Vi åkte ner till Överkalix och jag och min vän Eva var och tränade på gym. Tog det lugnt....riktigt lugnt så i dag har jag inte någon träningsvärk. Skönt de!
Sen var vi och åt lunch på Köket. Det var renskav och mos till dagens så det tog vi. Det var första gången Rami åt det. Han tyckte det var gott och det var det! Efter maten så åkte vi till Överkalix bostäder. Dom hade en 2-a ledig som vi fick åka och titta på. Jätte fin och bra läge. Den kommer att bli Ramis inom kort! Grattis :-)
Åkte hem efter ha handlat från fisk bilen och Rami var och köpte vin för att fira lägenheten. Det blev lax och potatis till middag. Jätte gott! Jag ska äta resterna strax. Åker och jobbar på ett tag. 
Jo vi beställde biljetter i går för att lyssna på Europes konsert i mars på kulturens hus. Det blir säkert skoj!
 
KIRA <3